Ljetne kulturne večeri u Dvorištu zajednice – večer poezije

ljetne večeri u dvorištu zajednice(7) 66521.08.od 20:00 sati u Dvorištu zajednice, Jurja Haulika 22, Karlovac
KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj organizira novo izdanje Ljetnih kulturnih večeri na kojima će se predstaviti domaći autori poezije. Svoje stihove čitati će članovi Kluba ljubitelja poezije “Stihom u srce” koji radi pod Gradskom knjižnicom Ivan Goran Kovačić: Tanja Basar, Almir Pehlić, Branka Sudar, Mojca Rapo Waite te drugi nezavisni autori od kojih izdvajamo Tomislava Augustinčića i Mariju Skočibušić. Druženje uz poeziju zamišljeno je po principu otvorenog mikrofona pa će tako imati priliku svoje stihove čitati i drugi autori iz publike. Program počinje u subotu, 21. kolovoza od 20:00 sati u Dvorištu zajednice, Jurja Haulika 22.u Karlovcu.

Facebook event —> https://www.facebook.com/events/2021579401329251Ljetne kulturne večeri su potprogram udruge KA-MATRIX kojim se doprinosi oživljavanju starog dijela grada “Zvijezda” te omogućuje građanima da se uključe i sami sudjeluju u kulturnim programima.
Ljetne kulturne večeri sufinancira Grad Karlovac.
Za više informacija molim da nam se obratite telefonom na 095 444 6880, mail info@ka-matrix.hr ili osobno u prostorima KA-MATRIX-a, Jurja Haulikova 22, Karlovac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *