StreetArt Karneval 2016.

P612043829.06.2016. 12:00 Radićeva ulica, Karlovac
Udruga KA-MATRIX pridružuje se slavlju 437. rođendana grada Karlovca organiziranjem dvaju programa. Tako će se u srijedu 29.6.2016. od 12:00 sati na uglu Tijesne i Radićeve ulice održati program ulične kulture StreetArt Karneval.

Program je prvenstveno namijenjen djeci i mladima, a pozvani su svi zainteresirani za tzv. “uličnu umjetnost”. Program čini dječja radionica oslikavanja Radićeve kredom, pečenje palačinki, grafiti – oslikavanje panel ploča, demonstracija POI žongliranja te radionice plesa. U okviru programa u 16 sati KA-MATRIX će obilježiti pridruživanje globalnom pokretu darivanja “Giving Tuesday”, kojem će nazočiti pokretač te filantropske inicijative, njujorčanin Henry Timms.

“StreetArt KArneval” zamišljen je kao događaj kojim će različiti umjetnici upotpuniti kulturnu ponudu proslave dana grada te omogućiti građanima da se zabave vještinama na otvorenom koje obuhvaćaju i povezuju kulturu, cirkuske vještine, ulični aktivizam i zabavu i na taj način privremeno redefiniraju sredinu u kojoj žive.

>>>>>>>>>>>>>>>

Program

12:00 Početak programa
BojanKA – radionica za djecu. Ocrtavanje Radićeve i Tijesne ulice kredom, voditeljice: Vesna i Sanja Tek

PalačinKA – Početak pečenja i besplatnog dijeljenja palačinki

16:00 Službeno pokretanje Giving Tuesday kampanje u Hrvatskoj
17:00 Oslikavanje panela, voditeljica: Tally Rayne Adams
18:00 Demonstracija POI žongliranja, voditeljica: Gabrijele Brletić – Magmatikka
19:00 KAribian disko šou – radionica Bachata plesa, River Dance
20:00 Reggae plesnjak – MajKA JamajKA

>>>>>>>

“Oživljavanje” Radićeve ulice i cijele karlovačke Zvijezde ciljevi su za koje se KA-MATRIX svojim radom zalaže te ovakvim aktivnostima želimo potaknuti građane da koriste prostore u gradskoj jezgri. Prošlogodišnja akcija “Zvjezdani Božić” koju je udruga KA-MATRIX organizirala na Trgu bana Jelačića potvrda je da kulturna okupljanja koja uključuju zabavne i javne aktivnosti privlače građane koji se i sami vole uključiti u program.

Pozivamo stoga sve građane/ke da se sa svojim najmlađima pridruže rođendanskom slavlju grada Karlovca i sudjeluju na malom uličnom karnevalu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *