Druga virtualna šetnja književnim djelima u projektu Podijeli svoju priču

U subotu, 05. veljače 2022. u 12:30 sati održati će se druga virtualna šetnja u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“. Kako izgleda suradnja u praksi, saznati ćemo iz prve ruke – od naših voditelja i posebne gošće, knjižničarke koja voli pisati, a zove se Sanja Graša i autorica je priče o svojoj prekrasnoj ljubimici Saški.

Voditelji će ispričati i pokazati kako je nastajala slikovnica, kako se razvijala suradnja između autorica i urednice, a šetnjom će nas voditi ilustrator i knjižničar Mario Šimić. Polaznici će moći postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u događaju. Predviđeno vrijeme trajanja je 60 minuta.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda“. Ukupna vrijednot projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.
Partner na projektu je umjetnička organizacija Format C.
Više informacija o EU fondovima: www.strukturiranifondovi.hr i www.esf.hr
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *