Otvaranje ulične galerije ,,Izložba na štriku”

26.08.2023. 17:00 šetalište Zdravka Švegara (kod košarkaškog igrališta u Šancu) ///
Udruga KA-MATRIX u suradnji s učenicima/cama Gimnazije Karlovac postavlja uličnu izložbu fotografija mladih karlovačkih autora, Mary Magdić, Irine Vidiček-Ljubojević, Stelle Novosel i Antonija Krstića. Izložba se otvara u subotu, 26.kolovoza u 17:00 sati , a bit će postavljena uz šetalište Zdravka Švegara (kod košarkaškog igrališta u Šancu) .

Izložba je nastala kao rezultat aktivnosti uključivanja mladih u život lokalne zajednice kroz koji se polaznike potiče da promišljaju na koji način aktivirati, oblikovati i prenamijeniti prostore u gradu s ciljem njihovog prilagođavanja aktivnostima mladih. U suradnji sa sudionicima provedena je radionica na kojoj je osmišljeno preoblikovanje prostora šetnice u malu umjetničku galeriju na otvorenom.

FACEBOOK

Ovo je druga od tri ulične galerije koja se provodi u sklopu projekta „Građanske intervencije u javnim prostorima – odlučivanje kroz placemaking”. Treća galerija održat će se u rujnu na nekom od javnih prostora unutar gradske četvrti Zvijezda.

Projekt „Građanske intervencije u javnim prostorima – odlučivanje kroz placemaking” podržan je kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *