Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Dnevnik poezije (šesta radionica)

16.10.2021. @ 09:00 - 10:30

U subotu, 16. listopada, s početkom u 09:00 sati, putem online platforme Google meet održat će se šesta radionica ‘Dnevnika poezije’ uz stručno vodstvo mladog pjesnika Tomislava Augustinčića.

Aktivnost završava s prvim modulom „Erasure poetry“ i nastavlja s drugim „Poetry slam“ koji uključuju oblik poezije koji kombinira elemente izvedbe, pisanja, natjecanja i sudjelovanja publike.

Polaznici će u prvom dijelu učiti o samim početcima i razlozima pokretanja ove bitne umjetnosti, a na kraju i sami smišljati i prezentirati svoju poeziju upravo onako kako se i predstavljala osamdesetih godina.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna. Partner na projektu je umjetnička organizacija FORMAT C.

Više informacija o EU fondovima: www.strukturiranifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Detalji:

Datum:
16.10.2021.
Vrijeme:
09:00 - 10:30
http://ka-matrix.hr/sesta-radionica-dnevnika-poezije/

Organizator

KA-MATRIX
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

online
Karlovac, Croatia (Local Name: Hrvatska) Pogledaj na Google maps-u
Pogledajte web stranicu Lokacija