Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Free Art Glitch 2023.: Studijski posjet Tvornici turbina Karlovac

28.08.2023. @ 11:00 - 13:00

28.08. 11:00 Tvornica turbina Karlovac\\
U okviru ovogodišnje rezidencije Free Art glitch 2023. organiziramo studijski posjeti i audio snimanje u Tvornici turbina Karlovac u gradskoj četvrti Banija. Obilazak počinje u 11:00 sati 28. kolovoza.
Zbog ograničenog broja sudionika zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti na mail, telefon ili osobno u KA-MATRIX.

U TTK snimati će se zvučni zapisi pod vodstvom zagrebačkog multimedijskog umjetnika Tina Dožića.
Prikupljeni audio materijali bit će potom korišteni za audio produkcije / editing, kao audio podloga za izložbu TV wall u studenom mjesecu te za soundtrack glitch dokumentarca koji zajednički producira ekipa Formata C i udruge KA-MATRIX.

Pozivamo sve zainteresirane građane/ke da se pridruže i uključe u zajednički rad, priključe audio snimanju u Tvornici turbina Karlovac, audio produkciji te planiranju daljnjih zajedničkih glitch radova i intervencija. Poziv je usmjeren autori/ca/ma u suvremenoj kulturnoj produkciji (umjetnosti, računarstvu, dizajnu, organizaciji, edukaciji, povijesti umjetnosti, …), s interesom za eksperimentalnim novomedijskim tematikama, tehnikama i taktikama.

Zbog ograničenog broja sudionika molimo sve zainteresirane da nam se jave na info@ka-matrix.hr, telefon 095 444 6880 ili putem Facebook eventa / kontakta.

“free_art_-_glitch” program umjetničkih rezidencija organiziraju KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj i umjetnička organizacija Format C u okviru programa Nova kultura_Hibridni grad 023. i Inquiry Inc., uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija RH, Karlovačke županije, Grada Karlovca i Grada Zagreba.

Lokacija

Tvornica turbina Karlovac
Stanka Vraza 53
karlovac, 47000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u