Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Dnevnik poezije (prva radionica)

08.09.2021. @ 19:00 - 20:30

08. rujna 2021. u 19:00 h putem online platforme Google meet-a održati će se prva radionica u sklopu aktivnosti „Dnevnik poezije“ pod vodstvom mladog karlovačkog, nagrađivanog pjesnika Tomislava Augustinčića.

Dnevnik poezije će se održavati do veljače 2022. godine kroz ukupno 20 termina koji uključuju metode erasure poetry (poezija stvorena brisanjem riječi iz postojećeg teksta), poetry slam (izgovorena riječ pred živom publikom) i spoken word (poezija kojom se izražava društveno stanje). Uz radionice, polaznici će imati priliku i sudjelovati u virtualnim razgovorima s domaćim pjesnicima, a sve će rezultirati online pjesničkim događajem na kojem će biti predstavljen rad sudionika.

Tijekom provedbe za svakog polaznika je pripremljen i zanimljiv edukativno promotivni paket, a ako još niste stigli, još uvijek se možete uključiti prijavom na info@ka-matrix.hr ili pozivom na 095/444 6880.

Aktivnosti se provode u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.

Više informacija o EU fondovima: www.strukturiranifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Lokacija

online
Karlovac, Croatia (Local Name: Hrvatska) Pogledaj na Google maps-u
Pogledajte web stranicu Lokacija