Druga virtualna šetnja i šesnaesta radionica Virtualne slikovnice u projektu “Podijeli svoju priču”

U subotu, 26. veljače 2022. u 12:30 sati održati će se druga virtualna šetnja u sklopu aktivnosti “Virtualna slikovnica”, kroz projekt „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“. Kako izgleda suradnja u praksi, saznati ćemo iz prve ruke – od naših voditelja i posebne gošće, knjižničarke koja voli pisati, a zove se Sanja Graša i autorica je priče o svojoj prekrasnoj ljubimici Saški.
Voditelji, Ivana Francišković Olrom i Sanja Kolenko,  će ispričati i pokazati kako je nastajala slikovnica, kako se razvijala suradnja između autorica i urednice, a šetnjom će nas voditi ilustrator i knjižničar Mario Šimić. Polaznici će moći postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u događaju. Predviđeno vrijeme trajanja je 60 minuta.

Također,  na rasporedu nam je i šesnaesta radionica izrade Virtualne slikovnice ovaj petak, 25.02.2022. s početkom u 19:00h preko online platforme BigBlueButton.

Aktivnosti se provode u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda“. Ukupna
vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.
Partner na projektu je umjetnička organizacija Format C.
Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr  i www.esf.hr

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *