Glitch izložba u Urbanom parku HD

19.09.2020. 19:00 Urbani park HD///
KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj i umjetnička organizacija Format C predstavljaju radove sudionika/ca rezidencije i polaznika radionica ovogodišnjeg Free Art Glitch #5 programa. Radovi će biti prikazani na TV zidu u Urbanom parku Hrvatskog doma.

Radovi su nastali tijekom proteklog tjedna kad su sudionici/ce i polaznici/ce radili uz vodstvo Dine Karadžić i Vedrana Glige iz Formata C, te poznatog američkog umjetnika i profesora Jona Catesa.
Sudionici/ce su uz osnovne informacije o glitch umjetnosti, načinima izazivanja i korištenja estetičnih grešaka u digitalnim sustavima praktično radili s više naprednih alata i tehnika za modificiranje video i foto datoteka u komandnoj liniji. Radovi polaznika/ca moći će se pogledati osim večeras u Urbanom parku i na posebnoj online formi u obliku virtualne izložbe.

~~~~~~~~~~~~~
“free_art_-_glitch” program umjetničkih rezidencija organiziraju KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj i umjetnička organizacija Format C u okviru programa Nova kultura_Hibridni grad 020. i Inquiry Inc., uz potporu zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Karlovačke županije, Grada Karlovca i Grada Zagreba.
/’fu:bar/ glitch art arhiva provodi se kroz platformu Clubture, a nastaje u partnerstvu umjetničke organizacije Format C s udrugama KA-MATRIX, AKC i Platforma za društveni centar Čakovec

http://ka-matrix.hr/
https://formatc.hr/

Za više informacije molimo da nas kontaktirate putem elektroničke pošte info@ka-matrix.hr ili na mobitel 091 2227 091 (Denis).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *