Hibridni grad: Radionica ulične umjetnosti

sticker 800KA-MATRIX poziva sve koje zanima streetart (“ulična umjetnost”) da se prijave na novu radionicu u okviru programa Nova Kultura _ Hibridni Grad 2016. Radionice će se održavati u prostoru Infoshopa i zgrade MUZA, Haulikova 22 u Karlovcu od petka 24.6. do nedjelje 26.6.2016.

Prijaviti se za sudjelovanje na radionicama možete na mobitel 095 444 6880 ili na info@ka-matrix.hr.

Na radionicama sudionici će dobiti teoretske i praktične informacije o metodama rada koje se koriste u street artu te raznim tehnikama u području suvremene urbane kulture. U planu je izrada više radova koji će biti predstavljeni javnosti na nekoliko pozicija u gradu. Radovi su zamišljeni da daju jasnu poruku kako se grad može oživjeti kroz uličnu umjetnost. Voditeljica radionica je karlovačka streetart umjetnica Anđela Žapčić poznatija kao Tally Rayne Adams.

Program za street art workshop @MUZA

petak 24.06.2016 15:00
–uvod u street art–
(kratki uvod o povijesti, teoriji, tehnikama)
–street art kultura u Hrvatskoj i svijetu–
(prezentacija najpoznatijih murala, pregled svjetske i domaće scene)
–konzultacije–
(razmjena ideja, brainstorming)

subota 25.06.2016.
–sketchup–
(skiciranje, dogovori oko izvedbe, priprema materijala, crtanje paste upova i eventualno postavljanje starih sa prijašnjih workshopova)

–početak radova–

nedjelja 26.06.2016.
–akcija oslikavanja–

Daljnji rad i sudjelovanje u aktivnostima bit će moguć u okviru programa Nova Kultura _ Hibridni Grad 2016. te drugih aktivnosti udruge KA-MATRIX.

Program Nova Kultura _ Hibridni Grad 2016. provodi se uz potporu Ministarstva kulture RH, zaklade Kultura nova i Grada Karlovca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *