KA-MATRIX predstavlja dvije premijere

MjuziklU lipnju ove godine KA-MATRIX predstavlja produkciju čak dvije premijere i to Igrokaza i Mjuzikla koji su sudionici/e projekta “Nove ideje u starim prostorima” stvarali osam mjeseci kroz razne umjetničke radionice, od izrade scenarija, scenografije, glume i koreografije.

Zanimljiv Igrokaz “Turci na Dubovcu – kulinarski pohod” biti će izveden na Starom gradu Dubovac, u sklopu dobro poznatog Sajma Vlastelinstva 22.06.2019. godine s početkom u 18:30 sati pod autorskim timom: Juraj Horvatin, Pavel Butolen i Neven Cetinjanin.

Prvi amaterski mjuzikl pod nazivom “Stara dobra vremena” premijerno će biti izveden 29.06.2019. godine s početkom u 19:00 sati u Domu HV-a Zrinski zahvaljujući autorskom timu: Vanja Gvozdić, Sanja Tek, Zdravko Smenderovac i Jelena Mužar Smenderovac. Za izradu scenografije bili su zaduženi Denis Mikšić i Lana Krnić.

Obje radnje predstavljaju originalna, autorska djela, nastala zahvaljujući svim sudionicima/ama starijima od 55 godina, produkcijskom timu udruge KA-MATRIX i autorskim timovima. Ulaz na sva događanja je besplatan, no za Mjuzikl je potrebno rezervirati kartu zbog ograničenog broja sjedišta, dolaskom u Infoshop Karlovac; Jurja Haulika 22. svakim radnim danom od 09:00-17:00 sati, počevši od 24.06.2019. te u Plesnom klubu st.ART na Trgu hrvatskih branitelja 4, 2.kat. Kartu je moguće rezervirati i mailom na manuela@ka-matrix.hr.

Projekt “Nove ideje u starim prostorima – socijalno uključivanje kroz umjetnost i kulturu”, provodi se uz financijsku podršku Europske unije (u iznosu od 458.340,69 kuna sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda) i Ministarstva kulture Republike Hrvatske (u iznosu od 80.883,65 kuna). Ukupna vrijednost projekta je 539.224,35 kuna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *