Kampanja se nastavlja u Dugoj Resi

09.12.2022. Trg sv. Jurja 3, (ispred Demokratskog rasadnika / Pučko otvoreno učilište Duga Resa
Kampanaj za bolju vidljivost i uključenost civilnog društva u kriznim situacijama nastavlja se u Dugoj Resi. Karlovačke udruge Avadhuta, KA-MATRIX i Eko Pan organiziraju javnu akciju „Ručak za sve” koja će se održati 09. prosinca 2022. od 10:00 sati na Trgu sv. Jurja 3, (ispred Demokratskog rasadnika / Pučko otvoreno učilište Duga Resa).

U sklopu akcije podijelit će se 300 besplatnih vegetarijanskih obroka. Prema dosadašnjem interesu za akcije dijeljenja obroka provedene u Karlovcu i Sisku očekuje se i ovog petka da se besplatni ručkovi razdijele do podneva pa pozivamo sve da nam se na vrijeme pridruže na štandu Ručka za sve.
Akcije Ručak za sve održat će se još i 16. prosinca u Karlovcu.
Ova akcija organizira se u okviru kampanje unutar projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

>>>>>>>
VAŽNO!!! Akcija će se provesti i u slučaju kišnog vremena na natkrivenom platou isped Demokratskog rasadnika / Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa.
>>>>>>
~~~ o projektu Suradnjom i praksom do održive zajednice ~~~
Provedbom projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice informiraju se i povezuju lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca, Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko – moslavačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na e-mail info@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.
~~~
Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ UP.04.2.1.11.0583 sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.184,56 i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Projekt provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s Avadhuta – udrugom za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udrugom za zaštitu okoliša i prirode.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražava nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr
~~~
Za dodatna pitanja o akciji Ručak za sve i provedbi projekta molimo da nas kontaktirate na telefone: 095 444 6880 (Denis Mikšić) ili 091 349 0732 (Domagoj Tkalčec) te mail denis@ka-matrix.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *