Ljetne kulturne večeri 2021. kraj ljeta u Dvorištu

četvrtak 23.09.2021. 17:00 sati, Dvorište zajednice / MUZA / Haulikova 22, Karlovac///
KA-MATRIX Vas poziva na završnu ovogodišnju Ljetnu kulturnu večer u Dvorištu zajednice (Haulikova 22.), ovaj četvrtak 23.09.2021. s početkom u 17:00 sati.

Ovim putem obilježavamo kraj ljeta i početak jeseni u Dvorištu i Infoshopu kao i cijelom društveno kulturnom centru MUZA (mala urbana zajednica).
Večer kreative započeti će u poslijepodnevnim satima zbog sve kraćeih dana i niskoh večernjih temperatura, a sastoji se od radionica izrade kreativnih predmeta i prostornih instalacija korištenjem predmeta koji se mogu reciklirati. Voditelji radionica su Damjan Milčić i Matea Boban koji iza sebe imaju niz provedenih radionica u području sticker arta, izrade stripova i reciklažnoj umjetnosti. Iako, oboje grafički dizajneri, računalo često zamijene bojanjem, piljenjem paleta i izradom street arta.

Ulaz je besplatan, nema dobnih ograničenja, osigurano je malo osvježenje i promo predmeti za sve sudionike/ce ovogodišnjih Ljetnih kulturnih večeri!!!

Na ulazu vas čeka sredstvo za dezinfekciju i potpisna lista. Maske nisu potrebne jer se događaj odvija na otvorenom gdje postoji dovoljno prostora da se osigura potreban razmak!
Ljetne kulturne večeri održavaju se zahvaljujući sufinanciranju Grada Karlovca i volonterskim angažmanom mladih volontera Kluba za mlade MUZA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *