MediumMovement: TV Wall 2.1

06.11.2021. Mala scena HD/ Karlovac ///
KA-MATRIX organizira gostovanje zagrebačkog kolektiva MediumMovement (MM) koje će se održati na Maloj sceni HD u subotu, 6.11.2021. od 20.00 sati. Iza Mediummovementa stoji tim zagrebačkih multimedijalnih-umjetnika: Monika Milas, Dominik Gadže i Robert Fenrich kojima će se pridružiti DJ-e Viduka (Zagreb) i Uminal (Karlovac) te članovi udruge KA-MATRIX s instalacijom TV wall.

Kolektiv MediumMovement transformacijom različitih audio vizualnih medija spaja prostornu instalaciju i zvuk. Fokus instalacija nalazi se u dodatnoj komponenti na tematiziranju umjetničkog korištenja audio i vizualnih uređaja uz informativno – edukativni karakter, a gostovanje u Karlovcu ujedno će biti i prva kolaboracija s TV wall ekipom iz KA-MATRIX-a.

FACEBOOK

Program se sastoji od pop-up video instalacije u prosoru kojoj će prethoditi postavljanje tijekom poslijepodneva.
Zainteresirani za sudjelovanje u postavljanju instalacije mogu se javiti na info@ka-matrix.hr ili na telefon 095 322 1214.

!!!VAŽNO!!!
#covidsafeevent
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na Malu scenu HD biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju.
Događaj se održava uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
Broj posjetitelja je ograničen!

Instalaciju Medium Movement: TV wall 2.1 organizira udruga KA-MATRIX u okviru programa Nova kultura _ Hibridni grad 021. uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i medija RH, Grada Karlovca i Karlovačke županije.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *