Otvorene prijave za radionice Eksperimentalne digitalne animacije

Udruga KA-MATRIX nastavlja s provedbom projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ u partnerstvu s umjetničkom organizacijom FORMAT C iz Zagreba koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Treća aktivnost, “Eksperimentalna digitalna animacija”, započinje u prosincu i uključuje stvaranje video radova korištenjem besplatnih digitalnih alata što će na kraju rezultirati eksperimentalnim filmom. Aktivnost će se provoditi online uz vodstvo mentora uz čiju pomoć će polaznici/e raditi na medijsko – umjetničkoj transformaciji digitalnih radova korištenjem novih tehnologija u kojima će sudionici biti stvaratelji i kritičari.
Radionice će se održati kroz 6 mjeseci (20 participativnih radionica) i predviđene su za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Voditelji radionica su Dina Karadžić (akademska umjetnica i voditeljica programa digitalne animacije) i Vedran Gligo (područje slobodne kulture, glitch stvaralaštva, suradničke online umjetnosti i nezavisne kulturne produkcije).

Prijave za radionice “Eksperimentalne digitalne animacije” su otvorene do 30.11.2021. i ograničena su na 15 sudionika, a zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na: info@ka-matrix.hr, broj mobitela 095 /444 6880 ili online na: https://bit.ly/3Dxc97n

Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.001,00 kuna i Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.
Više informacija o EU fondovima na: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr .
Više informacija: matea@ka-matrix.hr
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *