PlugIn 02: Heatseeker, Vicious Reality i iLL Wind

plugin_logo24.06.2015 22:00 Mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
KA-MATRIX u suradnji s polaznicima i volonterima organizira unutar projekta Mladi u javnim prostorima još jedno događanje pod nazivom Plug In. Na prvom ljetnjem Plug Inu nastupaju poljski straight edge prvaci Heatseeker i Vicious Reality uz potporu zagrebačkih iLL Wind.

o projektu Mladi u javnim prostorima

Projekt Mladi u javnim prostorima sastoji se iz više radionica na kojima su mladi sudionici usvajali znanja i vještine o kritičkom razmišljanju, planiranju prostora, intervencijama u javnim prostorima kao i planiranju i organiziranju akcija. Radionice su popraćene izložbama, te su određene buduće aktivnosti polaznika.
Polaznici su odlučili samostalno organizirati nekoliko koncerata neafirmiranih bendova koji će nastupiti u javnim prostorima u Karlovcu.
Projektom se upravo želi doprinijeti aktivnom sudjelovanju mladih ljudi u kritičkom promišljanju i osmišljavanju programa u javnim prostorima. Partneri u projektu su Gimnazija Karlovac i Platforma 9.81 iz Splita, a projekt se provodi zahvaljujući sufinanciranju Grada Karlovca i Ministarstva socijalne politike i mladih.

Više o projektu možete saznati i na stranicama udruge ka-matrix.hr, projektnoj FaceBook stranici facebook.com/mladiujavnimprostorima, dok se ovo događanje može popratiti i na FaceBook eventu facebook.com/events/1609753085936508.

Više informacija o ovom i drugim projektima udruge KA-MATRIX pogledajte na www.ka-matrix.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *