Poziv na radionicu upravljanja baštinom i interpretacijskog planiranja u sklopu projekta “Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom naslijeđu zajednice”

znanjem_do_zvijezda_cropKA-MATRIX Vas poziva na prijavljivanje za sudjelovanje u radionici upravljanja baštinom i interpretacijskog planiranja, koja će se održati u sklopu projekta “Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice”, a koju će izvoditi Muze d.o.o. i strani stručnjaci.

Svrha radionica je osposobljavanje sudionika projekta (zaposlenika i korisnika organizacija civilnog društva te profesora i studenata Veleučilišta u Karlovcu na području društveno korisnog učenja) u interpretaciji, brendiranju i menadžmentu kulturne baštine. Radionice će biti usmjerene na savladavanje znanja iz područja interpretiranja baštine i planiranja infrastrukture i medija interpretacije.

Prijavnica je dostupna u elektroničkom obliku na linku: https://forms.gle/. S obzirom na ograničen broj sudionika u radionici rok prijave je do petka, 05.04.2019. godine.
Ispunjenu prijavnicu i upite o radionici možete uputiti na e-mail tomislav@ka-matrix ili romana@ka-matrix.hr
Ukupna vrijednost projekta je 763.224,25 kn. Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Izrečeni stavovi ne mogu se smatrati službenim stavom Europske Unije ili Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *