Predavanje Davora Trupkovića: Jesu li konzervatori krivi za stanje Zvijezde?

predavanje konzervatori zvijezda karlovac davor trupković27.04. Knjižnica za mlade, Karlovac
Predavanje arhitekta Davora Trupkovića, dugogodišnjeg konzervatora, a sada pomoćnika ministra kulture, “Koncepcija Zvijezde: Jesu li konzervatori krivi za sve?“.

Predavanje će se održati u srijedu 27. travnja 2016. godine s početkom u 19 sati u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac.

Predavanje gospodina Trupkovića održava se u sklopu projekta “STAR VOICE – karlovačko-javno civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti za revitalizaciju gradske jezgre Zvijezde”.

Cilj projekta “STAR VOICE” je uključiti veći broj građana u upravljanje Zvijezdom te ojačati partnerstvo javnog i civilnog sektora. Provest će se posebni, takozvani deliberativni, oblici sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima i omogućiti im aktivan nadzor i sudjelovanje u upravljanju gradskom jezgrom.

Provode ga Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, Grad Karlovac, Veleučilište Karlovac, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Karlovcu i Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka. Financira se iz IPA fonda Europske unije. Vrijednost projekta je 152.988,07 eura, a odobreno je 130.398,07 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *