Predavanje i radionica Sustavi podrške i samopodrške u kriznim situacijama

18.01.2023. 18:00 sati Eko-Pan, Ulica Stjepana Radića 12 (ulaz iz ulice kralja Tomislava) , Karlovac /
KA-MATRIX, Eko PAn i Avadhuta organiziraju Predavanje i radionicu Sustavi podrške i samopodrške u kriznim situacijama kao dio kampanje #srcezajednice. Radionica će se održati 18. siječnja 2023. od 18:00 sati u prostoru udruge Eko PAN, Ulica Stjepana Radića 12 (ulaz iz ulice kralja Tomislava) u Karlovcu. Voditeljica radionice je Lucija Stojković iz udruge ROMB.

Kroz radionicu će se potaknuti samopromišljanje o vlastitim mehanizmima reagiranja i osobna odgovornost pojedinca u kriznim situacijama. Radionica se sastoji od uvodnog dijela koji je namijenjen upoznavanju s temom te praktičnog koji će se provesti kroz vježbe kojima će polaznici biti informirani o vlastitim sistemima podrške i samopodrške, načinima sudjelovanja u grupi i grupne suradnje u kriznim situacijama. Za kraj predviđen je prikaz reagiranja ruralne zajednice u kriznim situacijama. Radionica i predavanje traju jedan sat.
Voditeljica radionice Lucija Stojković iz udruge Razvoj održivog međuljudskog balansa (ROMB), socijalna je radnica (mag. soc. politike) i apsolvent gestalt psihoterapije.

Radionica je dio kampanje #srcezajednice kojom ukazujemo na važnost uloge civilnog društva u zajednici, a organizira se u okviru projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice koji provode udruge KA-MATRIX, EKO PAN-om i Avadhutom.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook event —> https://www.facebook.com/events/581419680493491

~ o projektu Suradnjom i praksom do održive zajednice ~

Cilj projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice je informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i praktičnog djelovanja.
Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Projekt provodi udruga KA-MATRIX u partnerstvu s udrugama Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.

Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj najave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj najave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražava nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr

Za više informacija o ovoj akciji i projektu Suradnjom i praksom do održive zajednice molimo da nas kontaktirate na telefon 091 2227 091 (Denis) ili mail denis@ka-matrix.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *