Radionica Zagovaranje – put ka transparentnom i učinkovitom upravljanju Zvijezdom

Udruga KA-MATRIX, poziva na drugu radionicu pod nazivom “Zagovaranje – put ka transparentnom i učinkovitom upravljanju Zvijezdom” koja će se održati od 25. – 27. 03.2015. godine u zgradi MUZA (Mala Urbana Zajednica), Jurja Haulika 22-24, 47 000 Karlovac, u trajanju od 10:00 do 14:00 sati.

Radionica na temu zagovaranja dati će doprinos stjecanju znanja i vještina iz procesa zagovaranja sudioničkog modela upravljanja povijesno-kultunom baštinom – Zvijezdom.

Tijekom radionice govoriti će se o: osnovama javnog zagovaranja; informacijama o pripremi kampanja javnog zagovaranja te će se sudionike potaknuti i podržati u oblikovanju kampanje za razvoj sudioničkog i transparentnog modela upravljanja povijesno-kulturnom baštinom – Zvijezdom. Također, na radionici će sudionici dobiti informacije o tome kada je proces zagovaranja stvarno završio, koji su popratni koraci te kako uspješno provesti proces zagovaranja.

Radionica se odvija u sklopu projekta “Partnerstvom do dobrog upravljanja” čiji je cilj ojačati kapacitete lokalnih organizacija civilnog društva putem edukativnih radionica i stvaranja alata za uključivanje građana kako bi se uspostavilo javno civilno partnerstvo s lokalnom samoupravom po pitanju održivog upravljanja povijesno kulturnom baštinom grada – starom gradskom jezgrom “Zvijezda”. Projekt se odvija putem niza radionica i javnih debate u kojima će svi zainteresirani dionici imati priliku sudjelovati u transparentnom i odgovornom pristupu stvaranja i revitalizacije Zvijezde.

Facilitatorica radionice biti će Ana Žužić, dugogodišnja aktivistica na području Istarske županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *