foto photo wrkshp

Radionica digitalne fotografije: scena i rasvjeta

foto photo wrkshp05.04.2023. 18:00 Infoshop Karlovac///
KA-MATRIX Vas poziva na radionicu osnove digitalne fotografije koja će se održati u Infoshopu Karlovac (Jurja Haulika 22) u srijedu, 5. travnja 2023 u 18 sati.
Radionica se sastoji od uvoda u digitalnu fotografiju i interaktivne vježbe postavljanja scene i rasvjete koristeći kućna i amaterska rasvjetna tijela. Polaznici će naučiti kako postaviti i fotografirati svakodnevne predmete i portrete, kako namjestiti rasvjetu i na što paziti da fotografije koje se postavljaju na društvene mreže izgledaju kvalitetnije i profesionalnije bez osnovnog ulaganja u skupu opremu.

Tijekom radionice polaznici će imati mogućnost otvorene diskusije o predstavljenoj temi i razmjene osobnih iskustava o temi s voditeljima i drugim polaznicima.
Radionica će se održati u Infoshopu Karlovac (Jurja Haulika 22), 05. travnja 2023. godine od 18:00 sati.
Voditelj radionice je Antonio Krstić.

Važno!
>>>Zbog bolje organizacije prostora, molimo sve koji su zainteresirani za sudjelovanje da se prijave na info@ka-matrix.hr, FB event, telefon 0954446880 ili ili osobno u prostorijama udruge.
>>>Ako posjedujete svoj ili ste u mogućnosti posuditi donesite fotoaparat. Ako to nije moguće, polaznici će moći koristit nekoliko različitih aparata koji će biti pripremljeni.
>>>Ako se stvori posebni interes za određene teme, postoji mogućnost daljnjeg organiziranja dodatnih radionica i događanja u dogovoru sa sudionicima.

>>>Sudjelovanje je besplatno za sve zainteresirane.

Radionicu organizira udruga KA-MATRIX unutar programa Infoshopa Karlovac Moment kulture uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/185095593846851

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *