Savjetovanje oko programa dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medjima

neprofitni medijiU tijeku je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Programu dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima .

Programom se žele postići određeni opći i posebni ciljevi. Opći cilj je jačanje kritičkog kapaciteta i društvenog utjecaja neprofitnih medija, a posebni ciljevi su profesionalizacija novinarskog i autorskog rada u neprofitnim medijima, širenje informativnog opsega (broja tema) i relevantnosti sadržaja (pozadine informacija) postojećih općih i specijaliziranih neprofitnih medija kao i osnivanje novih neprofitnih medija.

Ministarstvo kulture ovim putem poziva zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Programa dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima najkasnije do 7. svibnja 2013. godine.

Program dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima, obrazloženje Programa dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima, obrazac sudjelovanja u internetskom savjetovanju i dosadašnji prilozi javnoj raspravi dostupni su na web stranici Ministarstva kulture.

Preuzeto s: www.h-alter.org

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *