Street art radionica i izložba u dvorištu MUZA-e

ribica 65518.06.2021. Dvorištu zajednica // MUZA (jurja Haulika 22, Karlovac) ///
Umjetnička inicijativa Šareni artikal i Tapetari uz partnerstvo s udrugom KA-MATRIX iz Karlovca organizira street-art radionice i izložbu Složna bića članice kolektiva Nastje Kljaić. Radionica i pop-up izložba održat će se u 18. lipnja 2021. u dvorištu društvenog centra MUZA, Jurja Haulika 22. u Karlovcu s početkom od 16:00 sati.

Radionica je besplatna, a poziv za sudjelovanje otvoren je svim građanima, a posebno se pozivaju djeca i mladi da sudjeluju u izradi paste-up i sticker radova.

Radovi se mogu lijepiti na licu mjesta, na slobodna mjesta u javnom prostoru ili odnijeti kući.

Organiziranjem radionice želi se djecu i mlade upoznati s uličnom umjetnošću, otvoriti prostor komunikacije s umjetnicima i aktivistima iz drugih gradova i potaknuti razvoj street arta u Karlovcu. Naravno, poziv je otvoren za sve zainteresirane bez obzira na uzrast.

FACEBOOK EVENT >>>

Program

Radionice streetarta počinju u 16:00 sati. Radionice uključuju izradu paste – upa i “uradi sam” naljepnica pod vodstvom Matee Boban, Damjana Milčića i Nastje Kljaić.
Na radionicu se možete prijaviti putem maila 31artikal@gmail.com do 17.lipnja 2021.
Broj sudionika je ograničen zbog protuepidemiskih mjera.
Uz radionice u u okviru dnevnog druženja u dvorištu MUZA-e bit će postavljen slackline.

Od 18 sati nakon radionice stickera i paste up-a ekipa Drum ‘n’ bijes održati će radionicu bubnjanja.
Svoju prijavu (ime i prezime) pošalji na drumnbijes@gmail.com najkasnije do 17.lipnja 2021.

Broj prijava je ograničen radi raspoloživog broja bubnjeva.
Sav program je besplatan !

Program se provodi u partnerstvu s udrugom KA-MATRIX iz Karlovca, Savezom udruga Rojc iz Pule, udrugom Attack! Iz Zagreba i udrugom Klub mladih Skwhat u Sisku.
Program se provodi u okviru projekta Art za zajednicu kroz platformu Clubture. Financijski podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Zagreb – gradski ured za kulturu, Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva/kroz program Centri znanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *