Virtualni razgovor s Julijom Savić u sklopu aktivnosti “Dnevnik poezije”

21.01.2022. godine u 19:15 h ///
Ovaj petak (21. siječnja 2022) krećemo od 19:15 sati s drugim moderiranim virtualnim razgovorom u sklopu aktivnosti „Dnevnik poezije“ iz projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“. Voditelj Tomislav Augustinčić ugostiti će Juliju Savić.

Julija Savić (1992., Zagreb), bacc. philol. angl. i lusit., je feelance prevoditeljica i pisac marketinških tekstova, pjesnikinja i jezikoslovac. Uz posao se bavi i magisterijem iz britanske književnosti i kulture na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te povremeno glazbom. Kao prevoditeljica, uglavnom se bavi audiovizualnim prevođenjem novije hrvatske kinematografije. Kao izvođačica i/ili suorganizator, bila je dio raznih pjesničkih događanja, uključujući Pamelu i Govorimo glasnije te njemački Slam on the rocks. Sudjelovala je i na Erasmus + projektima s fokusom na društveno angažiranu umjetnost Pamela goes Europe i Pamela Evolution. U siječnju 2020. popratila je izložbu “Postojanje” splitske fotografkinje Glorije Lizde svojim pjesništvom i prijevodom pregovora, a u ožujku 2021. zajedno s 10 drugih pjesnika te jednom ilustratoricom objavila je digitalni zbornik poezije ” Di si bio 2020: Stihovi pod maskom”.

Više informacija na info@ka-matrix.hr.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.

Partner na projektu je umjetnička organizacija FORMAT C.
Više informacija o EU fondovima: www.strukturiranifondovi.hr i www.esf.hr
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *