Cafe Avec Buvljak u lipnju

08.06.2024. 10.00 Promenada / šetalište Dr. F. Tuđmana, Karlovac / kod Cohiba Cafea ///
KA-MATRIX sa SU KAoperativa i Eko Panom nastavlja organizirati Cafe Avec Music Buvljak na karlovačkoj promenadi.

FACEBOOK

 

program:
10:00 Café Avec Music / DJ Roman
Buvljak
Sve veći je broj prodavača s vinilima i drugim nosačima zvuka i slike pa provjerite vaše diskoteke i donesite ono što želite prodati ili mijenjati. Također, ormari, ladice, police, kredenci, tavani i podrumi su prepuni stvari koje vam ne trebaju pa viškove donesite za prodaju, razmjenu i/ili darivanje.
Sve veći broj autora različitih “uradi sam” stvari se uključuje u buvljak pa je ovo još jedna prilika za poduprijeti lokalnu DIY scenu.
Donesite vlastite rukotvorine ili pozovite poznate autore / ice i proizvođače/ice “uradi sam” stvari / rukotvorina bez obzira na namjenu (nakit, ukrasi, odjevni predmeti, igračke i sl.)
Sudjelovanje je otvoreno za sve, prijave nisu potrebne, a sudionici sami organiziraju svoje prodajno mjesto stoga ponesite stolić ili podlogu za stvari. Vidimo se u subotu 08. lipnja “ispred Cohibe”!

Glazba
Za glazbeni soundtrack pobrinut će se Dj rezident tim Roman & Simba + gosti.
Café Avec Music zamišljen je kao programska glazbena instalacija u Urbanom parku Hrvatskog doma namijenjena i stalnim gostima i slučajnim posjetiteljima. Program se bez obzira na početak radova obnove zgrade Hrvatskog doma i nemogućnost održavanja u Urbanom parku odvija na više zamjenskih javnih lokacija u gradu s namjerom proširenja i uključivanja šireg kruga sudionika
Više informacija na malascenahd@gmail.com ili mobitel 095 3221214.
U slučaju lošeg vremena / kiše program se odgađa!!!
Događaj organizira Savez udruga Kaoperativa u suradnji s udrugama KA-MATRIX i Eko PAN, te Cohiba Cafeom uz potporu zaklade Kultura Nova, Grada Karlovca i Karlovačke Županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *