Festival nezavisne glazbe Udar groma 2014.

Copy of UG_14_logo (Medium)11.07. – 12.07. poligon Kinološko-športskog kluba Karlovac
Prvo izdanje festivala Udar Groma održat će se 11. i 12.07. 2014. u Karlovcu i ugostiti će brojna domaća imena s hardcore punk i metal scene: Ashes You Leave, Katran, Black Cult, Ponor, Krlja, Mašinko, Pasmaters i mnogi drugi.

Festival se održava na prostoru poligona Kinološkog kluba Karlovac u neposrednoj blizini rijeke Korane i gradskog kupališta. Festival donosi nastupe glazbenih sastava i drugih imena s domaće nezavisne glazbene i kulturne scene koja su se tijekom godina profilirala i na međunarodnoj sceni gdje su nerijetko priznatija nego kod kuće.

Koncertna događanja biti će upotpunjena dodatnim programima, projekcijama, debatama i prezentacijama te izborom raznih DIY (“uradi sam”) proizvoda (odjevni predmeti, nakit, CD).

U sklopu festivalskog prostora organiziran je i kamp koji je besplatan za sve posjetitelje sa kupljenom ulaznicom. Posjetitelji mogu uživati tijekom dana u kupanju na uređenom gradskom kupalištu dvjestotinjak metara od festivalske lokacije ili na obližnjim netaknutim prirodnim kupalištima rijeke Korane, a navečer ih čeka izvrsna zabava uz koncerte i popratne događaje.

Festival organizira udruga KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj uz potporu Karlovačke pivovare temeljem provedenog natječaja “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju”, Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca te pomoć Kinološko-športskog kluba Karlovac, Turić Security i Javne vatrogasne postrojbe Karlovac.

Cijena ulaznice je 20 kuna i vrijedi za oba festivalska dana, a moći će se kupiti isključivo na ulazu.

Kontakt:
Dado Capan 098/1723011, dadoo.c@gmail.com
KA-Matrix 095 444 6880 ; info@ka-matrix.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *