Izložba ulične umjetnosti u Dugoj Resi

streetartka_201616.12.2016. u 19:00 sati, POU Duga Resa, galerija Demokratskog rasadnika
Street Art Karnewal, zajednička izložba karlovačkih, dugoreških i zagrebačkih streetartista nakon Lovinca, Vukovara, Zagreba i Pule stiže na svoju posljednju ovogodišnju stanicu, u Dugu Resu. KA-MATRIX i AKC Attack! u suradnji s POU Duga Resa i udugom Kunstbunker organiziraju izložbu u galeriji Pučkog otovorenog učilišta Duga Resa u petak, 16.12.2016. u 19:00 sati.
Na izložbi će se moći pogledati radovi Tally Rayne Adams (KA), Leonarda Lesića (DR), Ranka Ajdinovića (KA), zagrebačkih umjetnika Cheza, Chucka, Mane Meia, Lonsa i drugih. Radi se onekima od najangažiranijih umjetnika na lokalnim likovnim scenama. Osim toga jedni su od malobrojnih koji uz svoj “ulični umjetnički angažman” rade i u studijskim uvjetima pa streetart estetiku vješto prenose na slikarsko platno, ali i druge, često reciklirane materijale.
Na dosadašnjim izložbama u okviru programa Street Art Karnewal uz izložbe, gostujući umjetnici pripremili su i više radionica na temu ulične umjetnosti na kojima su prisutnima pokazali graffiti, paste up i stickerart tehnike. Obzirom na zimske uvjete radionice će se održati u Dugoj Resi i Karlovcu u poslijepodnevnim satima od 21.-23.12.2016. Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da nam se jave putem Facebook eventa https://www.facebook.com/events/382373812095337/

Izložba će se moći pogledati do 15. siječnja 2017. godine

Street Art Karnewal je projekt koji provode KA-MATRIX (Karlovac), Attack! (Zagreb), UKE (Lovinac),VUKA (Vukovar) i Savez udruga Rojc (Pula) kroz platformu Clubture.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *