Objavljena publikacija “Partnerstvo za Zvijezdu”

U sklopu projekta “Partnerstvom do dobrog upravljanja” koje provodi udruga KA-MATRIX sa partnerima, Gradom Karlovcom i udrugom POLKA, objavljena je publikacija pod nazivom “Partnerstvo za Zvijezdu”. Publikacija je izrađena kako bi se pitanje uređenja, ali i upravljanja približilo svim građanima/kama, s naglaskom na razvoj grada u povijesnoj, urbanističkoj te kulturnoj perspektivi.
U njoj se nalazi kratki prikaz što su do sada Grad kao jedinica lokalne samouprave i organizacije civilnog društva poduzeli unutar Zvijezde te prikazuje vlasničke odnose, konzervatorske uvjete te primjere dobre prakse izvan Republike Hrvatske.

Kako sve informacije ne stanu u jednu publikaciju, sve dodatne informacije kao i prijedlog svoje ideje oko bilo kojeg pitanja unutar Zvijezde, može se pronaći na novopokrenutoj stranici www.star-ka.eu. Nakon završene serije radionica koje su provedene u prvoj polovini projekta, na jesen nam slijede javne debate. O svemu se možete informirati na spomenutoj internetskoj stranici, internetskoj stranici: www.ka-matrix.hr te na stranicama Grada i udruge Polka kao i na društvenim mrežama udruge KA-MATRIX te www.facebook.com/pages/Star-KA/.

Svoj primjerak publikacije možete preuzeti u zgradi MUZA-e (Jurja Haulika 22). Tijekom sljedećih dana distribuirati će se i u Knjižnici za mlade te Knjiguljici. Ukoliko ne uspijete doći do svog tiskanog primjerka, uvijek ga možete pročitati i online na www.ka-matrix.hr; www.star-ka.eu.

—————————–
Publikacija je izrađena u sklopu projekta “Partnerstvom do dobrog upravljanja” čiji je cilj ojačati kapacitete lokalnih organizacija civilnog društva putem edukativnih radionica i stvaranjem alata za aktivno uključivanje građana.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *