Online prezentacija virtualne slikovnice u sklopu projekta “Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost”

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj organizira drugo online javno događanje pod nazivom “Naše šašave zgode – predstavljanje autora i slikovnice” u sklopu projekta “Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost”.  Predstavljanje, u trajanju od sat vremena, održat će se u petak, 25. ožujka 2022. s početkom u 19:00 h preko online platforme BigBlueButton.

Na događanju će polaznici radionica predstaviti sebe i svoju prvu online slikovnicu nastalu kroz 18 participativnih radionica u suradnji s voditeljima Ivanom Francišković Olrom , Sanjom Kolenko i Marijem Šimićem. Autori koji će predstaviti svoju virtualnu slikovnicu su: Larisa Kasunić Mikšić, Franka Pudina Jelenčić, Mary Magdić, Tonka Mikulić, Lucija Sudac, Nela Bolfek, Mila Bunčić, Maksim Tkalac, Helena Matijević, Lucija Čavrag, Nikolina Matan, Lea Frančišković i Nikola Olrom.

Prezentacija je namijenjena svim zainteresiranim osobama, a za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na https://rb.gy/iqs3ev nakon koje će se dobiti link za događanje.

Projekt “Podijeli svoju priču” izravno povećava socijalnu uključenost djece i mladih do 25 godina starosti, kroz provedbu online kulturno umjetničkog sadržaja. Ciljevi projekta su povećati socijalnu uključenost djece i mladih kroz provedbu kulturno – umjetničkih online sadržaja te razviti socijalne i kreativne vještine, znanja djece i mladih koja će doprinijeti njihovoj boljoj socijalnoj uključenosti. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.001,00 kn i iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 402.339,00 kn.

Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Projekt se provodi u partnerstvu s umjetničkom organizacijom FORMAT C

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *