Plug In 03: The Citadel, Rats Get Fat, Crustin Bieber

plugin3_plakat_web7222.8.2015. 21:00 Mala Scena Hrvatskog doma, Karlovac ///
Na trećem Plug In koncertu nastupiti će slovački hardcore punk sastavi Rats Get Far i The Citadel uz lokalnu potporu, power-violence projekt dijela agilnih članova Arste pod nazivom Crustin Bieber. Važno je spomenuti kako su produkciju upravo osmislili i provode polaznici i sudionici u projektu Mladi u javnim prostorima.

Projekt Mladi u javnim prostorima sastoji se iz više radionica na kojima su mladi sudionici usvajali znanja i vještine o kritičkom razmišljanju, planiranju prostora, intervencijama u javnim prostorima kao i planiranju i organiziranju akcija. Radionice su popraćene izložbama, te su određene buduće aktivnosti polaznika. Polaznici su odlučili samostalno organizirati nekoliko koncerata neafirmiranih bendova koji će nastupiti u javnim prostorima u Karlovcu. Projektom se želi doprinijeti aktivnom sudjelovanju mladih ljudi u kritičkom promišljanju i osmišljavanju programa u javnim prostorima. Partneri u projektu su Gimnazija Karlovac i Platforma 9.81 iz Splita, a projekt se provodi zahvaljujući sufinanciranju Grada Karlovca i Ministarstva socijalne politike i mladih.
Više o projektu možete saznati i na stranicama udruge ka-matrix.hr, projektnoj FaceBook stranici facebook.com/mladiujavnimprostorima, dok ovo događanje možete popratiti i na FaceBook eventu https://www.facebook.com/events/1475272116117789/ .

Više informacija o ovom i drugim projektima udruge KA-MATRIX pogledajte na www.ka-matrix.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *