Poziv za sudjelovanje na Festivalu nezavisne kulture Nepokoreni grad 2013.

Nepokoreni grad 2013.

15.-23.06. Karlovac
Domaći – udruga za kreativni razvoj poziva zainteresirane umjetničke grupe, udruge u nezavisnoj kulturi i udruge mladih i za mlade, inicijative i pojedince koji u svom radu tematiziraju život u gradu da pošalju svoje prijave za sudjelovanje na osmom izdanju festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad 2013. koje će se održati od 15. do 23. lipnja 2013..

Festival nezavisne kulture Nepokoreni grad čine projekcije filmova, izložba, performansi i predstave, koncerti i večeri elektroničke glazbe, radionice, predavanja, tribine, okrugli stolovi, instalacije na otvorenom na temu života u gradu s naglaskom na iskoristivost javnih prostora, prenamjene postojećih industrijskih/vojnih/stambenih objekata u kulturne i društvene centre uz aktivistički pristup i djelovanje unutar lokalne zajednice.

Većina događanja odvija se na otvorenim i javnim prostorima u centru grada (ulice, parkovi, dvorišta), a po potrebi dio se održava i u nekim od zatvorenih prostora.

PRIJAVE

Prijedlozi za sudjelovanje sadrže sljedeće:

A) za glazbeno-scenski programi i radionice/debate i predavanja

1. naziv izvođača (dramske skupine, performing grupe, sastava/grupe/izvođača (ime i prezime izvođača ako se radi o jednoj osobi)
2. kratki opis programa/instalacije/predstave/predavanja/performansa/radionice ili dr izvedbene forme koju želite predstaviti
3. tehnički zahtjevi
4. broj izvođača
5. troškovi predstave – brutto iznos
6. video materijali, fotografija, zvučni zapisi koje se mogu koristiti u promotivne svrhe

B) za projekcije i izložbe

1. vrste radova za projekcije i izložbe: filmovi [igrani/dokumentarni/animirani/eksperimentalni], fotografije, nacrti, kolaži, stripovi, graffiti, web design) na temu neiskorištenih/ruševnih, a iskoristivih/gradskih prostora i života u urbanoj sredini
2. filmove možete slati na DVD-u , miniDV, mailom (.avi ,.mov formati), DVD formatu
3. prijavljujete li više filmskih/video/fotografskih radova molimo da (ukoliko je moguće) budu na jednom nosaču zapisa
4. svaki autor može prijaviti neograničen broj radova
5. vaše radove šaljite na adresu ili osobno na: Udruga Domaći, Centar za mlade Na Gazi, Struga 1, 47000 Karlovac, s naznakom “Nepokoreni grad 2013.” zaključno do 01.05.2013.

uz Vaše radove pošaljite naslov rada; godinu proizvodnje; u koliko se radi o fimu naznačite trajanje/žanr; opis rada (10-ak riječi) i ime autora (koautora/redatelja/glazba/scenario/kamera/etc.); kontakt: adresa (ulica, grad, zemlja); telefon; e-mail; URL

Više informacija na nepokorenigrad@domachi.hr ili telefon/fax 047 416 995. fax. 047 416995
e-mail…nepokorenigrad@domachi.hr
URL…http://nepokorenigrad.info

Konačni festivalski program finalizirati će se po odobravanju donatorskih sredstava iz svih zatraženih izvora kad ćemo i izvjestiti sudionike o uključivanju u program.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *