Predstavljenje lokalne agende za karlovačke rijeke

U karlovačkom Centru za mlade na Gazi članovi udruge Eko PAN predstavili su agendu “Upravljanje i zaštita karlovačkih rijeka“.
Na samoj agendi se radilo šest mjeseci kroz nekoliko tematskih vijeća u kojima su, uz članove PAN-a, sudjelovale i druge udruge civilnoga društva grada Karlovca te predstavnici Grada Karlovca koji je i partner u cijelom projektu koji je započeo u ožujku prošle godine. Predstavljeni dokument, koji je tiskan u nakladi od 500 komada, ide na usvajanje od stane Gradskog vijeća i, ukoliko bude usvojem, može se reći da je i službeno postavljen kao gradski dokument strateškoga karaktera.
Iz Eko PAN-a najavljuju kako će nastaviti s radom na zaštiti rijeka i budućim projektima koji su predviđeni u agendi i ukoliko dokument ne bude prihvaćen od stane Grada Karlovca.
Posebno je izdvojena namjera udruge za pokretanja Centra za vode koji bi se i dalje bavio ovom tematikom, stoga je potrebno objediniti sve ideje i interese i uključiti civilni, javni i poslovni sektor čije je sudjelovanje izostalo u radu tematskih vijeća.

više na: www.domachi.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *