Premijerno izveden mjuzikl “Stara dobra vremena” u punom Domu OSRH Zrinski

DSC_0076KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj uspješno je sinoć pred punom dvoranom Doma Hrvatske vojske Zrinski predstavila prvi karlovački amaterski mjuzikl pod nazivom “Stara dobra vremena”.

Priča nas je odvela u spoj modernog vremena i nekih starih običaja, kada fokus nije bio na modernim tehnologijama i pričama za uspjehom, već je bio na zajedništvu, međusobnom pomaganju i poštovanju te uživanju u onome što nam je život pružao.
Radnja je izvedena od strane naših starijih sugrađana (55+), a na pozornici su im se pridružili i nešto mlađi koji su ispunili svoju dugogodišnju želju za sudjelovanjem u mjuziklu.
Sudeći prema ovacijama i pljesku, mjuzikl je bio pravi uspjeh među karlovačkom publikom čime je devet mjeseci rada zaista nagrađeno.
Zajednički ga je pripremao autorski tim: Vanja Gvozdić, Sanja Tek, Zdravko Smenderovac i Jelena Mužar Smenderovac dok su za izradu scenografije bili zaduženi Denis Mikšić i Lana Krnić i to je zaista bio jedan uspješni timski rad.
Mjuzikl je organiziran i proveden u okviru projekta udruge KA-MATRIX “Nove ideje u starim prostorima – socijalno uključivanje kroz umjetnost i kulturu”.
Projekt “Nove ideje u starim prostorima – socijalno uključivanje kroz umjetnost i kulturu”, provodi se uz financijsku podršku Europske unije (u iznosu od 458.340,69 kuna sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda) i Ministarstva kulture Republike Hrvatske (u iznosu od 80.883,65 kuna). Ukupna vrijednost projekta je 539.224,35 kuna.
Cilj ovoga projekta je upravo uključivanje osoba starije životne dobi (55+) u kulturni i umjetnički život lokalne zajednice i prema riječima naših sudionika cilje je uspješno postignut.
Kako nam je bilo možete pogledati u galeriji: Mjuzikl Stara dobra vremena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *