Radionica ulične umjetnosti: Paste-up i DIY sticker tehnike

26.11. Dnevni boravak Rojca, Pula///
Umjetnička inicijativa Šareni artikal i Tapetari uz partnerstvo sa Savezom udruga Rojc iz Pule i udrugom KA-MATRIX iz Karlovca organizira street-art radionice i izložbu Složna bića članice kolektiva Nastje Kljaić te radova polaznika radionica održanih u Sisku, Zagrebu i Karlovcu. Radionica i pop-up izložba održat će se u Društvenom centru Rojc u petak 26.11.2021.

Pokretanjem radionica u više gradova želi se potaknuti građane, prvenstveno djecu i mlade, da se međusobno druže i sudjeluju bez obzira na predznanje, te učenje street art tehnike kako bi se potaknuli na kreativno izražavanje. Organiziranjem radionice želi se djecu i mlade upoznati s uličnom umjetnošću, otvoriti prostor komunikacije s umjetnicima, aktivistima, aktivisticama iz drugih gradova i potaknuti razvoj ulične umjetnosti među mladima. Naglasak radionice bit će na izradi paste-up i sticker radova. Nastali radovi mogu se lijepiti na licu mjesta na slobodna mjesta u javnom prostoru ili ponijeti kući.

FACEBOOK

Radionica je besplatna, a poziv za sudjelovanje otvoren je svim građanima/kama, osobito djeci i mladima.

Izložba će u Društvenom centru Rojc, Gajeva 3, Pula, biti otvorena od 26.studenog do 12. prosinca 2021.

Program
16:00 – Radionice paste-upa, “uradi sam” naljepnica i recycle radova
voditelji: Matea Boban, Damjan Milčić, Denis Mikšić
Na radionicu se može prijaviti putem maila info.surojc@gmail.com do 26.studenog 2021.

Broj sudionika je ograničen zbog propisanih epidemioloških mjera. Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID potvrde i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.
Aktivnost se održava u sklopu projekta Art za zajednicu koji se provodi kroz platformu Clubture.
Financijski podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Zagreb – gradski ured za kulturu, Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva/Centri znanja.
Programi u Dnevnom boravku realizirani su sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklade Kultura nova i Grada Pule

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *