Rasprava”Karlovac – urbanistički uređen ili neuređen”

jelacic trg karlovac ka-matrix knjižnica za mladeRaspravom “Karlovac – urbanistički uređen ili neuređen” nastavljaju se aktivnosti u okviru projekta Partnerstvom do dobrog upravljanja. Rasprava će se održati u utorak 17. studenog 2015. godine s početkom u 18 sati u karlovačkoj Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8, a uvodno predavanje održati će arhitektica Tatjana Basar, predsjednica Društva arhitekata, građevinara i geodeta Karlovac.

 

Basar se od studentskih dana promišlja uređenje Karlovca pa tako diplomira s radom “Urbanističko rješenje prostora desne obale Kupe u Karlovcu”.

Projekt “Partnerstvom do dobrog upravljanja” provodi Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka i Grad Karlovac, a financira se iz Europskog socijalnog fonda Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt, čija je vrijednost 162.311,14 kuna, jača kapacitete lokalnih organizacija civilnog
društva za uspostavu javno civilnog partnerstva s lokalnom samoupravom po pitanju održivog upravljanja povijesno/kulturnom baštinom – gradskom jezgrom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *