Star Voice: 2. dan savjetovanja s građanima

Publikacija PDDUUdruga za društveni razvoj KA-MATRIX će zajedno s partnerima u sklopu europskog projekta Star Voice: Karlovačko javno-civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti revitalizacije stare gradske jezgre – Zvijezde održati raspravu na temu revitalizacije Zvijezde.

Projektni tim predstavit će rezultate istraživanja s građanskog savjetovanja Zvijezda: Odakle početi održanog 19.11.2016. Osvrt na rezultate istraživanja izložit će pozvani stručnjaci i kandidati za gradonačelnika Karlovca, u Gradskoj vijećnici 29.4.2017. Događaj je otvoren za javnost i počet će u 10 sati ujutro.

 

Savjetovanje s građanima realizira se u sklopu aktivnosti EU projekta STAR VOICE kojeg Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX provodi u partnerstvu s Udrugom za razvoj političke i građanske kulture Karlovac Polka, Gradom Karlovcem, Veleučilištem u Karlovcu i Fakultetom političkih znanosti u Zagrebu.

Cilj projekta “STAR VOICE” je uključiti veći broj građana u upravljanje Zvijezdom te ojačati partnerstvo javnog i civilnog sektora. Provedeni su posebni oblici sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima, a namjera im je omogućiti građanima aktivan nadzor i sudjelovanje u upravljanju gradskom jezgrom. Projekt je financiran iz IPA fonda Europske unije u vrijednosti od 152.988,07 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *