Star Voice: predavanje Zvijezda i Karlovac

ka-marix starvoice karlovac zvijezdaU okviru projekta Star Voice u Knjižnici za mlade održat će se predavanje karlovačkog arhitekta Vladimira Petrovića “Zvijezda i Karlovac”, u kojem će direktor tvrtke ADF tematizirati urbanistički odnos gradske jezgre i ostatka grada.

Predavanje će se održati u četvrtak 27. listopada 2016. godine s početkom u 19 sati u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac.

Predavanje se održava u sklopu projekta “STAR VOICE – karlovačko-javno civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti za revitalizaciju gradske jezgre Zvijezde”.

Cilj projekta “STAR VOICE” je uključiti veći broj građana u upravljanje Zvijezdom te ojačati partnerstvo javnog i civilnog sektora. Tijekom provedbe projekta provest će se deliberativni oblici sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima kako bi se omogućio aktivan nadzor i sudjelovanje u upravljanju gradskom jezgrom.

Projekt provode Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, Grad Karlovac, Veleučilište Karlovac, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Karlovcu i Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka. Financira se iz IPA fonda Europske unije. Vrijednost projekta je 152.988,07 eura, a odobreno je 130.398,07 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *