Streetartanje: radionica grafita

14.11.2021. Vojarna Luščić ///
U nedelju će se u prostoru Vojarne Luščić, na lokaciji kod prostorija Sportskog penjačkog kluba Bombina u okviru projekta STREETARTANJE održati radionica grafita i street arta .

Projekt provodi Udruga mladih Revolution iz Valpova u partnerstvu s udrugom KA-MATRIX i pomoć Sportskog penjačkog kluba Bombina.
Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti na Facebook event https://www.facebook.com/events/1739700402893675, 095 444 6880 ili info@ka-matrix.hr, odnosno osobno doći u nedjelju do Sportskog kluba Bombina gdje će se okupiti grafiteri.

Gosti iz Slavonije pokazat će najbolje grafiti trikove a ujedno će urediti i dio oronulih zidova zgrada u kojima rade sportske udruge.
Partneri na projektu STREETARTANJE su Udruga za promicanje urbane kulture ARLA iz Đakova, Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX iz Karlovca i Udruga za umjetnost i stvaralaštvo REART iz Osijeka.

Projekt osmišljen je kao turneja po hrvatskim gradovima s ciljem dokumentiranja hrvatske street art scene.
U Karlovcu će osim radionice graffita biti mapirani street art spotovi dok će u drugom dijelu radionice bit predstavljen novonastajući streetart fanzin uz izložbu radova.
Projekt STREETARTANJE provodi se kroz platformu Clubture uz potporu Ministarstva kulture i medija HR, Zaklade Kultura nova, odjela za kulturu Grada Zagreba i Nacionalne zaklada za razvoj civilnoga društva kroz program Centri znanja.
Programi Moment kulture i Klub za mlade MUZA udruge KA-MATRIX provode se uz potporu Grada Karlovca.

!!!VAŽNO!!!
Sukladno odlukama Stožera, obavezno je pridržavanje propisanih mjera, stoga skrećemo na poštivanje protuepdimeijskih mjera, održavanje razmaka između sudionika i obavezno nošenje maski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *