Turistička šetnja Kroz Zvijezdu zajedno

SL setnja letak_600KA-MATRIX s partnerima organizira turističku šetnju karlovačkom Zvijezdom pod nazivom “Kroz Zvijezdu zajedno“.

Šetnju “Kroz Zvijezdu zajedno” osmislili su studenti Veleučilišta u Karlovcu pod mentorstvom prof. Sande Kočevar i Udruge za društveni razvoj KA-MATRIX, u okviru aktivnosti Service learning (društveno korisno učenje) u sklopu EU projekta STAR VOICE. Šetnja u trajanju od 45 minuta nastala je kao dio aktivnosti kolegija “Turističko vrednovanje kulturne baštine”, a vodiči kroz Zvijezdu su sami studenti: Ksenija Bisić, Adriana Grujić, Jelena Guštin, Petra
Švarčan i Antun Vrbanek. Otvorena je za sve zainteresirane građane s ciljem upoznavanja i afirmacije najstarijeg dijela grada i njegove vrijedne baštine.

Šetnja će se održati u subotu, 18.03.2017. a kreće u 11 sati s Trga bana Jelačića.
———–
Cilj projekta STAR VOICE s proračunom od 152.988,07 eura (1.165.769,09 kuna) je provesti deliberativne oblike sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima grada Karlovca i omogućiti građanima, organizacijama civilnog društva i ključnim dionicima aktivno nadziranje i sudjelovanje u „zajedničkom upravljanju lokalne zajednice” gradskom jezgrom – Zvijezdom.

Projekt je prijavljen u sklopu natječaja IPA 2012: Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima. Nositelj projekta je KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a partneri su Grad Karlovac, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, Udruga za razvoj građanske i političke kulture Polka i Veleučilište u Karlovcu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *