U okviru manifestacije Hrvatska volontira udruga KA-MATRIX provodi akciju uređenja “Dvorišta zajednice”

Dvorište zajednice uređeno je i osmišljeno u 2015. godini na inicijativu udruge KA-MATRIX te ostalih udruga koje djeluju u MUZA-i (Maloj urbanoj zajednici)- mini društveno kulturnom centru u gradu Karlovcu.

Uz pomoć brojnih donatora (privatni i poslovni sektor), te vrijednih volontera i volonterki, napravljene su pozornice za razna kulturna događanja i suvremeni ples, uređeno je nekoliko kutića za odmor sa izrađenim namještajem od paleta, kao i dječji kutići. Na području dvorišta zasađeno je mnogo biljnih vrsta kao i začinskog bilja. Mjesto služi svim građanima kao i udrugama za održavanje radionica, ples te razna umjetnička i društvena događanja. Tijekom godine dana bilježilo je znatan porast posjećenosti i korištenja. Kako u samom dvorištu još ima prostora za napredak, a i zima je ostavila svoj trag, potrebno je ponovno u ove proljetne dana urediti dvorište.

Kako bi udruge i građani i dalje mogli svoje vrijeme provoditi u dvorištu zajednice, plan je okupiti što više volontera i volonterki koji će pomoći oko košnje, sadnje, poravnavanja terena i daljnjeg rada na uređenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *