Udruge KA-MATRIX, Carpe Diem i Turbina promjena predstavljaju uspješne EU projekte u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata

12400939_961643900550400_505437224546360215_n12.05. 10:00 Šetalište Dr. F. Tuđmana, Karlovac
U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna kroz „Dane otvorenih vrata EU projekata“ udruge KA-MATRIX, Carpe Diem i Turbina promjena ovog petka, 12. svibnja s početkom u 11:00 sati na šetalištu doktora Franje Tuđmana predstaviti će svoje uspješne projekte.

Udruga Turbina promjena prezentirati će projekt “Jedan, dva, tri uključi se i ti!” uz info pult na kojem će se moći saznati informacije o mogućnostima financiranja iz EU (s naglaskom za mlade) i prijenos iskustava sudionika projekta (mladi iz ruralnih krajeva).

Udruga Carpe Diem imati će prezentaciju na info pultu putem informativnog i promotivnog materijala, prikazivanje kratkih videa nastalih kroz projekte, “Živu knjižnicu” na temu mobilnosti mladih te će predstaviti svoj projekt Job club for youth.

Udruga KA-MATRIX prezentirati će projekt STAR VOICE: “Karlovac public & civil partnership for citizens participation and increased transparency for the revitalisation of the old town centre Zvijezda” u okviru kojega će građani dobiti promotivne materijale (brošure projekta i njegove rezultate), pogledati promotivni film projekta o deliberativnom procesu, a sve će završiti organiziranom “šetnjom Zvijezdom” nastalom u okviru provođenja akademskog service learniga s Veleučilištem Karlovac. Šetnja će započeti u 12:00.

„Dani otvorenih vrata EU projekata“, organiziraju se u okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije na više od 60 lokacija na području Hrvatske u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *