Grad raspisao JAVNI POZIV za iskaz interesa za korištenje Male scene

SKUCSTENGEmalaJavni poziv za iskaz interesa i prikupljanje zahtjeva udruga u svrhu ustupanja na korištenje Male scene Hrvatskog doma i pripadajućih prostorija. S ciljem osiguranja prostora za razvitak i rad nezavisne scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu tepružanje podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih i novomedijskih djelatnosti, Grad Karlovac poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade te sve ostale zainteresirane udruge, društva, grupe i pojedince, s područja grada Karlovca, da najkasnije do 7. lipnja 2013. godine podnesu zahtjev za iskaz interesa za korištenjem prostora Male scene Hrvatskog doma i pripadajućih prostorija počevši od 1. srpnja 2013. godine.

Ispunjen i ovjeren obrazac zahtjeva, koji je sastavni dio ovog javnog poziva i preuzima se s Internet stranica Grada Karlovca (www.karlovac.hr) potrebno je dostaviti u pisanom obliku uz pripadajuću dokumentaciju Upravnom odjelu za društvene djelatnosti osobno na pisarnu ili preporučenom poštom do navedenog datuma. Sve naknadno pristigle ponude neće biti uzete u obzir. Nakon prikupljanja i analize zahtjeva bit će definiran i objavljen objedinjeni iskaz interesa udruga za raspored korištenja Male scene Hrvatskog doma i pripadajućih prostorija. Temeljem prijedloga udruga, a sukladno Pravilniku o korištenju Male scene Hrvatskog doma, biti će sastavljeno Programsko vijeće koje će donijeti prijedlog korištenja prostora.
Kod određivanja termina prednost će imati klubovi, udruge, društva i grupe koji: nemaju vlastite prostorije; prostore Male scene Hrvatskog doma planiraju koristiti kontinuirano, okupljaju djecu i mlade te mogu ponuditi referentu listu projekata uspješno provedenih na području nezavisne kulture, kulture mladih i za mlade. Sporna pitanja oko korištenja prostora rješavati će Programsko vijeće sukladno Pravilniku o korištenju Male scene Hrvatskog doma.

Preuzeto sa: www.karlovac.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *