Hibridne veze: Leifert, 1/2, Muzifantastique

hibridneveze_muzik07112014all)07.11. od 22:00 Mala Scena Hrvatski Dom Karlovac
KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj na maloj sceni Hrvatskoga doma organizira u sklopu ovogodišnjeg programa Hibridni grad organizira nastupe riječkog sintetičkog electro pop dua Leifert, te zagrebačkih ½ (innumerals) i audio/vizualnog projekta Muzikfantastique.

Riječki elektornički duo Leifert je nastao 2010. godine promjenom postava grupe Larve.
Bend čine Petra Leifert na vokalu, bassu, synthu i matrici te Gia Leifert na synthu. Riječ je o elektro synth bendu koji kombinira neke starije stilove, kao EBM kasnih 80ih i synth pop, s novijom tehnologijom pretežito sintetičkih zvukova.
Početkom 2013. godine objavili su prvi studijski album koji su specijalizirani glazbeni portali proglasili jednim od najvećih glazbenih iznenađenja underground scene danas.
Osjetite mračnu atmosferu Laiferta i na maloj sceni Hrvatskog doma.

Uz Leifert nastupiti će i zagrebački 1/2 (innumerals), projekt pokrenut 2009. godine. U radu ovog projekta baziranog na elektro pop/noise glazbi Alone In Heaven, Videododir, Hemendex, Popsimonove, Zarkoffa, Microslava i drugih domaćih i međunarodnih glazbenika i producenata.

Muzikfantastique je već nekoliko puta gostovao u Karlovcu i ne treba ga posebno predstavljati: pristup elektroničkoj glazbi pokriva žanrove o mračne ambijentale preko industrijskog tehna do electro-popa.
Uz nastupe izvođača kolektiv Muzikfatastique sprema audio/vizualni moment, film Dereka Jarmana “In The Shadow Of The Sun”, a za prvih deset posjetitelja i prigodne pokolne.

Više informacija o izvođačima možete pronaći na internetskim adresama:
LEIFERT – http://leifert.bandcamp.com/
½ – http://innumerals.bandcamp.com/
muzikfantastique SKRIVENI PULS – intro/outro plesaonica – http://muzikfantastique.com/

Program se provodi u sklopu projekta Nova kultura – Hibridni grad 014, koji se provodi uz potporu Ministarstva kulture RH, Zaklade Kultura Nova, Karlovačke pivovare (program Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju), Grada Karlovca i Karlovačke županije.

Tehnničku potporu u organiziranju događanja pružaju Studio 8 i Poluga, a medijski pokriva RadioStudent 100.5MHz – Zagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *