Izložba 400 – Slaven Lunar Kosanović / Ivo Smack Kosanović

lunar smack 400 knjižnica za mlade22.05.2017. Knjižnica za mlade Karlovac, Banjavčićeva ulica 8
Izložba ‘400’ sastoji se od 400 fotografija poznatog domaćeg umjetnika Slavena Kosanovića – Lunara snimljenih u suradnji s bratom Ivom prilikom gostovanja na uličnim umjetničkim akcijama širom svijeta. Izdvajamo Amsterdam, Atenu, Aucklandu, Berlin, Bogotu, Hanoi, Havanu, Lisabon, London, Melbourne, New York, Oslo, Pariz, Saigon kao neke od mnogih gradova gdje su braća Kosanović ostavili trag na uličnim pročeljima.

Lunar je u Karlovcu posljednjih dvadesetak godina već više puta sudjelovao na raznim događanjima vezanima za graffite i uličnu umjetnost, a u Karlovcu je posljednji puta radio u okviru programa Nova kultura _ Hibridni grad 017 s Vanjom Vikalom – Linnchom i bratom Ivom. Uz predstavljanje i otvaranje izložbe te razgovor s gostima, Lunar i Smack će najaviti i street art radionicu koja je u planu tijekom ljetnih mjeseci.

Karlovac je peti grad koji nakon Zagreba, Rijeke, Tuzle i Beča ugošćuje i ovu izložbu koja se organizira kao dio formata “404 -still Not Found – intervencije u javnom prostoru” programa Nova kultura _ Hibridni grad .017.
Program Nova kultura _ Hibridni grad .017 provodi udruga KA-MATRIX uz potporu zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca i Karlovačke županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *