Objavljen natječaj za projekte udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih

Ministarstvo znanosti, obrazovanje i sporta objavilo natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2013./2014.

  1. VRSTA FINANCIJSKE POTPORE
    Financijske potpore će se dodijeliti udrugama koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja te planiraju provesti projekte koji su izravno vezani za provedbu mjera iz zakona, nacionalnih strategija, planova i programa u području odgoja i obrazovanja djece i mladih, a koje su u nadležnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te su u skladu s područjima aktivnosti iz Natječaja.
  2. IZNOS FINANCIJSKE POTPORE
    Na temelju Natječaja Ministarstvo planira najboljim projektima dodijeliti približno 10.000.000,00 kuna. Najmanji iznos koji se može zatražiti je 50.000,00 kuna, a najveći 300.000,00 kuna. Financijskim potporama pomoći će se provedba do 100 projekata.
  3. UVJETI ZA PRIJAVU
    Pravo prijave imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama čije je primarno djelovanje usmjereno na područje izvaninstitucionalnoga odgoja i obrzovanja djece i mladih i koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija.Udruga može prijaviti samo jedan projekt koji može trajati najdulje do 25. kolovoza 2014. godine.

UPUTE ZA POPUNJAVANJE OBRAZACA I DOSTAVLJANJE PRIJAVE

Za pristup obrascima prijave potrebno se registrirati u Sustavu za ispunjavanje i slanje elektroničkih obrazaca: http://eobrasci.mzos.hr/.

Nakon registracije ispunjavaju se sljedeći obrasci:
1. Obrazac PODACI O UDRUZI
2. Obrazac PODACI O PROJEKTU UDRUGE
2.a) Obrazac PRORAČUN PROJEKTA UDRUGE
2.b) Obrazac ŽIVOTOPIS VODITELJICE/VODITELJA PROJEKTA

Više na: www.mzos.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *