Okrugli stol Krizno volontiranje – potres i pandemija

31.05.2022. 18:00 sati /// Slatkovodni akvarij Karlova – Aquatika ///
KA-MATRIX u suradnji s udrugama Eko PAN i Avadhuta organizira okrugli stol “Krizno volontiranje – potres i pandemija”. Okrugli stol održat će se u utorak 31. svibnja 2022. godine, u prostoru Slatkovodnog akvarija Aquatika (ulaz s trga Aquatike) u Karlovcu s početkom u 18.00 sati .

Kao govornici nastupit će voditelji i predstavnici organizacija civilnoga društva koje su sudjelovale u smanjenju posljedica kriznih situacija protekle dvije godine (potresa i pandemije) koji/e će predstaviti iskustva njihovih organizacija.

FaceBook događanje >>> https://www.facebook.com/events/1187336645374080

Na okruglom stolu kao govornici će sudjelovati:

Josip Granić, pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS),Karlovac
Matko Šišak, Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG), Vukomerić
Paula Raužan, Agencija lokalne demokracije Sisak
Maja Štimec, udruga Ljudi za ljude, Glina

Javnim okruglim stolom želi se potaknuti rasprava o izazovima, problemima i mogućim rješenjima za djelovanje u kriznim situacijama. Kroz prezentaciju i raspravu predstavit će se djelovanja na terenu i postojeći problemi s kojima su se susrele udruge u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u budućim krizama.

Informacija o lokaciji: Slatkovodni akvarij Aquatika Karlovac (https://www.aquariumkarlovac.com/kontakt/)

Molimo da nas za sva dodatna pitanja kontaktirate na telefone: 095 444 6880 (Denis Mikšić) ili 095 390 6368 (Denis Frančišković) te mail denis@ka-matrix.hr.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Okrugli stol organizira se u okviru projekta “Suradnjom i praksom do održive zajednice” kojem je cilj informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Projekt provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s udrugama Eko Pan i Avadhuta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ UP.04.2.1.11.0583 sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Partneri na projektu su Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *