Socijalne akcije u lokalnoj zajednici

14.06.2022. 14-20 sati Slatkovodni akvarij Aquatika – Karlovac
KA-MATRIX organizira radionicu Socijalne akcije u lokalnoj zajednici kojim nastavlja projekt Suradnjom i partnerstvom do održive zajednice . Radionica će se održati u utorak 14. lipnja 2022. godine u prostoru Slatkovodnog akvarija Aquatika (ulaz s trga Aquatike) s početkom u 15:00 sati.

Radionica Socijalne akcije u lokalnoj zajednici prva je u okviru trećeg projektnog modula koji uključuje i nekoliko praktičnih aktivnosti – socijalnih akcija.

U trećem obrazovnom modulu kroz organizirat će se radionice i manje građanske akcije. Uz tri socijalne akcije provesti će se i akcija „Ručak za sve” na području Karlovačke i Sisačko moslavačke županije u koordinaciji s jedinicama lokalne samouprave i članovima civilne zaštite na terenu.

Plan rada:

14:30 okupljanje sudionika
15:00 predstavljanje gostiju i plana radionice
15:15 Uvod u Modul 3
15:30 Što su i čemu služe socijalne akcije
15:45 Primjeri iz prakse – case study Ručak za sve
16:00 Primjeri iz prakse – case study Dvorište zajednice 2015. – akcija

PAUZA

17:15 Praktičan rad – osmišljavanje socijalnih akcija prema potrebama utvrđenim u modulu 1

Radionicu će moderirati Domagoj Tkalčec iz udruge Avadhuta, Denis Frančišković iz udruge PAN i Denis Mikšić iz udruge KA-MATRIX.
Molimo Vas da svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom te kontaktom dostavite na e-mail: denis@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 091 2227 091 najkasnije do utorka 14.06.2022. godine u 09:00 sati.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Radionica se odvija kroz projekt Suradnjom i praksom do održive zajednice kojem je cilj informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i praktičnog djelovanja.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna.

Projekta „Suradnjom i praksom do održive zajednice” provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s udrugama Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.

Organizacija radionica je sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *