Pridružite nam se na moderiranom razgovoru s Goranom Čolakhodžidem

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj organizira moderirani online razgovor s autorom Goranom Čolakhodžidem, u sklopu projekta Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost.
Razgovor, u trajanju od sat vremena, održat de se dana 14. siječnja, 2022. godine s početkom u 19:00h preko online platforme Google meet u sklopu aktivnosti Dnevnik poezije.
Goran Čolakhodžid podijelit će svoje iskustvo pisanja poezije i proze prije nagrade Goran za mlade pjesnike, koju je dobio za rukopis “Na kraju taj vrt” s 25 godina.

Sa iskustvom u različitim pjesničkim formama, od slobodnog stiha, aubade, akrostika do soneta, kako je i koliko pisao prije dvadeset i pete godine, koje su mu bile čitalačke navike i spisateljski uzori, a koliko su se one promijenile nakon nagrade? U razgovoru s voditeljem online kulturno-umjetničkih radionica, TomislavomAugustinčićem, raspravit će se i o savjetima za mlade autore kako bi što bolje mogli oblikovati svoje radove.

Projekt “Podijeli svoju priču” izravno povećava socijalnu uključenost djece i mladih do 25 godina starosti, kroz provedbu online kulturno umjetničkog sadržaja. Ciljevi su projekta su povećati socijalnu uključenost djece i mladih kroz provedbu participativnih kulturno umjetničkih online sadržaja te razviti socijalne i kreativne vještine , znanja djece i mladih koja će doprinijeti njihovoj boljoj socijalnoj uključenosti. Razgovor je time posebno namijenjen mladima od 25 godina uz prethodnu online prijavu.

Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.001,00 kn i iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od
402.339,00 kn. Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr
Sadržaj objave isključiva je odgovornost u druge KA-MATRIX.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *