Suradnjom i praksom do održive zajednice

Projekt Suradnjom i praksom do održive zajednice nastavlja s aktivnostima već od siječnja. Projekt je pokrenula udruga KA-MATRIX s partnerskim organizacijama Eko PAN i Avadhuta krajem 2021. godine.

Provedbom projekta želi se informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se sastoji od dvadesetak radionica, okruglih stolova, javnih akcija i kampanja kojima se želi unaprijediti prijenos znanja i uključiti prethodna iskustava kako bi se poboljalo djelovanje u trenutcima izvanrednih i kriznih situacija.
Na početku projekta okupljeni su kroz praktični rad mapirali potrebe lokalnih zajednica, analizirali upravljanja krizama s kojima smo se suočavali u posljednje vrijeme te analizirali reakcije javnih službi i građana okupljenih u udruge i inicijative. Radionicama se priključilo više karlovačkih i dugoreških organizacija i predstavnika/ca javnih službi.

Obzirom da se aktivnosti nastavljaju već u siječnju pozivamo sve zainteresirane za ovu temu da se jave i priključe daljnjem radu.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera broj sudionika pojedine radionice je ograničen, a na radionici može sudjelovati po dvoje ljudi iz svake organizacije. Za sudjelovanje u aktivnostima molimo zainteresirane da se prijave na e-mail denis@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna.

Partneri na projektu su Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sva dodatna pitanja molimo da nas kontaktirate na denis@ka-matrix.hr ili telefon: 091 2227 091.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *