Radionica Sigurno korištenje kriptovaluta

četvrtak. 23.02.2023 18.00 Infoshop Karlovac / Jurja Haulika 22. 1.kat
KA-MATRIX organizira radionicu Sigurno korištenje kriptovaluta koja će se održati u Infoshopu Karlovac (Jurja Haulika 22, 23. veljače 2023 od 18:00 sati. Radionica se nastavlja na prošlogodišnji uvod u temu: na radionici će se raspraviti teme sigurnosti – čuvanja i korištenja kriptovaluta, sigurnost na blockchainu i prednosti i nedostaci centralizacije kriptovaluta.

Kriptovalute i blockchain tehnologija uzimaju sve značajniji medijski i tehnološki prostor na globalnoj sceni pa iako je pojam znan većini ljudi, kriptovalute i njihove prateće tehnologije još su uvijek u relativno ranim razvojnim fazama. Voditelj radionice je Sven Capan.

FACEBOOK https://www.facebook.com/events/982165289411757

Kao i kod svake tehnologije, najveće prednosti mogu dobiti upravo rani korisnici, stoga ćemo na nadolazećoj radionici pažnju posvetiti upravo praktičnom dijelu korištenja kriptovaluta.
Na praktičnoj radionici objasnit ćemo, prikazati i podučiti sudionike o upotrebi i korištenju osnovnih aplikacija za čuvanje, slanje i trgovanje kriptovaluta.
Polaznici će usvojiti znanje o prednostima i nedostacima raznih kripto aplikacija, od novčanika do mjenjačnica. Osim same upotrebe, u drugom dijelu radionice raspravit ćemo i objasniti razlike između centraliziranih i decentraliziranih kripto aplikacija.

Raspravit ćemo sljedeće teme
• Sigurno čuvanje kriptovaluta
• Upotreba kripto novčanika
• Slanje i primanje kriptovaluta
• Korištenje različitih blockchain mreža
• Korištenje mjenjačnica
• Osnove sigurnosti na blockchainu
• Prednosti i nedostatci centralizacije kriptovaluta
• Najpoznatije centralizirane i decentralizirane platforme

Po završetku radionice bit će otvorena diskusija o navedenim, kao i nespomenutim temama i značajkama kripto tehnologija, te je svatko pozvan na sudjelovanje bez obzira na razinu iskustva i/ili znanja

VAŽNO!!!
*Zainteresirani za trgovinu, upotrebu kripto-aplikacija i novčanika dobrodošli su ponesti svoj laptop ili mobitel gdje će dobiti iskustvo korištenja iz prve ruke.*
*Ukoliko se stvori posebni interes za određene teme, postoji mogućnost daljnjeg organiziranja dodatnih radionica i događanja u dogovoru sa sudionicima.*

Zbog bolje organizacije prostora molimo sve koji su zainteresirani za sudjelovanje da nam se jave na info@ka-matrix.hr, FB event, telefon 095 4446880.

Radionicu organizira udruga KA-MATRIX unutar programa Infoshopa Karlovac Moment kulture uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *